در حال بارگذاری.
موردی یافت نشد.

وام ازدواج و مدارک و نحوه ثبت نام وام ازدواج 1401

وام ازدواج و مدارک و نحوه ثبت نام وام ازدواج 1401
چکیده
وام ازدواج و یا همان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از 1397/01/01 بوده است، یک میلیارد و دویست میلیون (۱.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله است. تسهیلات ازدواج فقط به زوج‌های کمتر از ۵۰ سال پرداخت می‌شود.اقساط وام ازدواج ماهیانه یک میلیون تومان است. مهلت یک هفته‌ای بانک‌ها برای ابلاغ پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج به شعب داده شده است. ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۱​، از طریق سایت ثبت نام وام ازدواج، امکان پذیر می باشد.
مشاوره ازدواج و دوستی
دریافت مشاوره از متخصص ازدواج و دوستی هزینه: 34,000 تومان شروع مشاوره
دریافت مشاوره آنلاین روانشناسی
  • حفظ حریم خصوصی در تمامی مراحل مشاوره
  • پشتیبانی 7 روز هفته پرونده های مشاوره آنلاین
  • بانک اطلاعاتی دقیق و قوی به همراه تیم مجرب و متخصص مشاوران
  • حل مشکلات و سئوالات کاربران توسط فرآیند و تکنولوژی به روز دنیا
شروع مشاوره
تاریخ انتشار: 1401/1/28 3:19 نویسنده: آرین یحیی پور

وام ازدواج 1401

ازدواج، در دین اسلام، یک امر پسندیده و مورد سفارش است؛ اما امروزه، به دلیل وضعیت اقتصادی موجود، بسیاری از جوانانی که قصد ازدواج و تشکیل خانواده دارند، با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه هستند که همین امر، باعث کاهش آمار ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج، در دختران و پسران شده است.

از این رو، نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران، سامانه ای تحت عنوان سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را راه اندازی نموده تا با پرداخت وام ازدواج، به جوانان در شرف ازدواج که به نوعی کمک هزینه ازدواج محسوب می شود، باعث تشویق جوانان، به این امر پسندیده شود. با توجه به اینکه دریافت این وام، منوط به داشتن شرایط و ارائه مدارک خاصی بوده و نحوه دریافت آن نیز از طریق شعب بانک های مختلف، امکان پذیر می باشد، ضروری است تا افراد متقاضی، با نحوه ثبت نام وام ازدواج، آشنا شوند.

با توجه به اهمیت دریافت وام ازدواج، برای زوجین، در ادامه، در رابطه با آموزش تکمیل فرم ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۱، شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام این تسهیلات، زمان و نحوه ویرایش ثبت نام، مبلغ این وام و همچنین، نکات ثبت نام وام ازدواج، مطالبی آورده شده است.

شرایط دریافت وام ازدواج 1401

شرایط ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۱

انجام و به اتمام رساندن هرکاری، در درون یک مجموعه، نیازمند وجود شرایط و طی کردن یک سری مراحل می باشد. دریافت وام هم از این قاعده، مستثنی نبوده و برای دریافت آن، می بایست شرایط لازم، وجود داشته باشد. در حال حاضر، نحوه ثبت نام وام ازدواج، تنها از طریق سامانه وام ازدواج، به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir، به صورت آنلاین، صورت می گیرد.

یکی از شرایط دریافت وام ازدواج، عقد رسمی و دفتری می باشد؛ البته، اقرارنامه ازدواج و یا هر مدرک مشابه دیگری که در ادیان رسمی دیگر، توسط مرکز اقلیت های رسمی جمهوری اسلامی ایران، تایید گردیده باشد نیز می تواند جایگزین سند ازدواج باشد. زوجینی که عقد نکاح آن ها، از سال هزار و سیصد و نود و هفت و بعد از آن، ثبت شده است، می توانند برای دریافت وام ازدواج ۱۴۰۱​، به مبلغ 150 میلیون تومان ثبت نام کنند. همچنین، سایر شرایطی که متقاضیان دریافت وام ازدواج ۱۴۰۱​، می بایست واجد آن باشند، به شرح زیر می باشد:

  1. دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران؛ کلیه شهروندان ایرانی که خارج از کشور می باشند و گواهی ازدواج آن ها، توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران، در آن کشور، صادر شده است، نیز قادر به ثبت نام وام ازدواج می باشند و گواهی ازدواج آن ها، که مهر کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کشور مذکور در آن باشد، به عنوان سند ازدواج آن زوج، تلقی می شود.
  2. دارا بودن کارت ملی جمهوری اسلامی ایران ( اعم از دائم و یا موقت ) و همچنین، کد پستی محل سکونت فرد متقاضی وام ازدواج.
  3. باتوجه به اینکه به هر فرد، فقط یک مرتبه، وام ازدواج تعلق می گیرد، بنابراین، فرد متقاضی، نباید قبلا این وام را دریافت کرده باشد. ( حتی در صورت ازدواج مجدد )
  4. تاریخ عقد نکاح زوج متقاضی که در عقدنامه ثبت شده است، می بایست از تاریخ اول فروردین ماه سال هزار و سیصد و نود و هفت و بعد از آن باشد تا مشمول دریافت وام ازدواج 1401 باشند.
  5. هریک از زوجین که متقاضی دریافت وام ازدواج 1401 می باشد، می بایست یک ضامن معتبر و مورد تایید بانک، به بانک مورد نظر، معرفی نموده و علاوه بر آن نیز سفته، به مبلغ مورد نیاز، تحویل بانک دهد.
  6. فرزندان بازنشستگان کشوری که قصد دریافت وام ازدواج را دارند، می توانند از طریق مراجعه به سامانه sabasrm.ir، برای بهره مندی از تسهیلات ازدواج، اقدام نمایند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشسته کشوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

وام ازدواج 1401

مدارک لازم برای ثبت نام وام ازدواج 1401

زوجینی که متقاضی دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۱​ می باشند، می توانند پس از ثبت درخواست خود، به صورت اینترنتی، همانند ثبت درخواست اینترنتی وام، در سامانه ثبت نام وام بانک رسالت، از طریق سایت ve.cbi.ir، پیگیری وام ازدواج را نیز انجام دهند. همچنین، این افراد، پس از تعیین بانک و شعبه مورد نظر، برای دریافت وام و تعیین زمان دریافت وام، توسط شعبه مورد نظر، می بایست با در دست داشتن مدارک مربوطه، در شعبه مربوطه، حضور پیدا کنند. مدارک لازم، جهت تحویل به شعبه بانک، برای دریافت وام ازدواج، به شرح زیر می باشد:

  • اصل و کپی سند ازدواج ( عقدنامه )
  • اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه های زوجین ( حتی، اگر فقط یکی از زوجین، متقاضی دریافت وام باشد. )
  • اصل و کپی کارت ملی دائم و یا موقت زوجین
  • کدپستی ده رقمی و آدرس کامل و دقیق محل سکونت زوجین
  • کدرهگیری ده رقمی دریافت شده از سایت، هنگام ثبت نام اینترنتی
  • اصل و کپی شناسنامه ضامن
  • اصل و کپی کارت ملی ضامن

آموزش تکمیل فرم ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۱​

همانطور که بیان شد، هم اکنون نحوه ثبت نام وام ازدواج، به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه ثبت نام وام ازدواج، به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir انجام می شود. البته، این به این معنا نیست که فقط ثبت نام اینترنتی فرد متقاضی، کافی است و متقاضی، پس از ثبت نام در سامانه دریافت وام ازدواج، قادر به دریافت این تسهیلات می باشد؛ بلکه، ثبت نام اینترنتی، مرحله اولیه ثبت نام وام ازدواج است.
افرادی که قصد دریافت تسهیلات بانک رسالت را دارند، می بایست ابتدا، در سامانه مرات بانک رسالت، به نشانی اینترنتی imerat.ir، برای اعتبار سنجی، اقدام نمایند.
متقاضی، پس از ثبت نام اولیه، می بایست برای انجام سایر مراحل، به صورت حضوری، به بانک و شعبه مورد نظر رجوع کند. پس طبق آنچه که بیان شد، نحوه ثبت نام وام ازدواج، طی دو مرحله اینترنتی و حضوری انجام می شود که در ادامه، آموزش تکمیل فرم ثبت نام وام ازدواج، توضیحات لازم آورده شده است.

برای ثبت نام وام ازدواج، ابتدا، وارد سایت ve.cbi.ir شوید. سپس، در منوی سمت راست صفحه، بر روی گزینه ثبت نام جدید کلیک نمایید.

در این صفحه، فرم ثبت نام وام ازدواج، برای شما نمایش داده خواهد شد.
سپس، می بایست فیلد های موجود را با دقت مطالعه و تکمیل کنید و در نهایت، بر روی گزینه ادامه کلیک نمایید.

توجه: پس از تکمیل فرم ثبت نام وام ازدواج و انتخاب گزینه ادامه، کد رهگیری ده رقمی به شماره تلفن همراه متقاضی، ارسال می شود که داشتن این کد رهگیری، در تمام مراحل، پس از ثبت نام وام ازدواج، الزامی می باشد.

افراد متقاضی، پس از ثبت نام وام ازدواج، باید به سایت ثبت نام وام ازدواج، مراجعه نموده و باکلیک بر روی گزینه مشاهده وضعیت، از وضعیت ثبت نام وام ازدواج خود، مطلع شوند و پس از مشخص شدن زمان مراجعه حضوری به بانک، ظرف حداکثر 12 روز کاری، با دردست داشتن مدارک لازم برای ثبت نام وام ازدواج، به بانک و شعبه مورد نظر، مراجعه نمایند و ادامه مراحل ثبت نام را به صورت حضوری، پیگیری کنند.

ویرایش ثبت نام وام ازدواج 1401

همانطور که گفته شد، ثبت نام وام ازدواج سال ۱۴۰۱​، به صورت اینترنتی و از طریق سامانه ve.cbi.ir، انجام می شود. متقاضیانی که ثبت نام اولیه خود را در سایت ثبت نام وام ازدواج، انجام داده و کد رهگیری ده رقمی دریافت کرده اند، اما، به هر دلیلی، نیاز به ویرایش اطلاعات ثبت شده خود، در این سامانه را دارند، می توانند با ورود به سامانه ve.cbi.ir و طی مراحل زیر، اطلاعات خود را که در ثبت نام اولیه در سامانه وارد کرده بودند را ویرایش کنند.

ابتدا، وارد سایت ve.cbi.ir شوید. سپس، در منوی سمت راست صفحه، بر روی گزینه ویرایش ثبت نام قبلی کلیک کنید.

سپس، کد ملی و کد رهگیری خود را وارد نموده و گزینه ادامه را انتخاب نمایید.

در این مرحله، فرم ویرایش اطلاعات ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، برای شما نمایش داده می شود. البته، اطلاعات فیلد هایی که کادر رو به روی آن ها، به رنگ طوسی است، قابل ویرایش نمی باشند؛ زیرا توسط سازمان ثبت احوال جمهوری اسلامی ایران، تایید شده اند و در غیر این صورت، در مرحله اول ثبت نام وام ازدواج، کد رهگیری برای فرد ارسال نمی شد.

همچنین، اطلاعاتی از قبیل اطلاعات بانک، روز و ماه تولد متقاضی وام، روز و ماه تاریخ عقد زوجین و شهر محل سکونت درخواست کننده تسهیلات ازدواج، قابل تغییر و ویرایش می باشند. متقاضیان، پس از ویرایش اطلاعات خود، می بایست بر روی گزینه اصلاح و ثبت نهایی، کلیک نمایند.

مبلغ وام ازدواج 1401 و شرایط ثبت نام

مبلغ وام ازدواج در سال ۱۴۰۱​

وام ازدواج، به عنوان کمک هزینه ای از طرف دولت، برای زوجین محسوب می شود. مبلغ وام ازدواج، در سال 1401، حداقل 150 میلیون تومان می باشد و برخی زوجین، می توانند مازاد بر آن، 100 میلیون تومان دیگر نیز تسهیلات دریافت کنند، این مبلغ وام ازدواج،​ برای زوجینی است که عقد نکاح آن ها، در تاریخ اول فروردین ماه سال هزار و سیصد و نود و هفت و پس از آن، ثبت شده باشد.

افرادی که قصد دریافت تسهیلات نوزادان را دارند، می توانند برای ثبت نام وام فرزند آوری، از طریق شعب بانک های عامل، اقدام نمایند.
سوالی که مطرح می شود این است که مبلغ حداقل وام ازدواج برای چه کسانی و مبلغ مازاد بر این وام، برای چه کسانی می باشد؟ در پاسخ باید گفت، این مبالغ، بستگی به شرایط سنی زوجین دارد؛ یعنی، اگر سن زوج ( آقا ) بیشتر از 25 سال و سن زوجه ( خانم ) بیشتر از 23 سال باشد، هریک از طرفین، می توانند بعد از ثبت نام وام ازدواج، وام خود را با مبلغ حداقلی وام ازدواج، یعنی 120 میلیون تومان دریافت کنند.

و اما، اگر سن زوج ( آقا ) کمتر از 25 سال و سن زوجه ( خانم ) کمتر از 23 سال سن باشد، هریک از طرفین، پس از ثبت نام وام ازدواج، می توانند 150 میلیون تومان وام ازدواج و تسهیلات دریافت نمایند.

مبالغی که برای دریافت وام ازدواج، بیان شد، برای افراد عادی است، اما خانواده های ایثارگران، جانبازان و آزادگان، می توانند این وام را با مبلغ دو برابر افراد عادی دریافت کنند ( باتوجه به شرایط سنی فرد متقاضی ) فرد متقاضی می تواند خود فرد ایثارگر، جانباز و آزاده بوده و یا از فرزندان ایشان و یا فرزندان شاهد باشد.

باز پرداخت وام ازدواج، به صورت اقساط، 120 ماهه ( 10 ساله ) می باشد و هریک از زوجینی که وام 150 میلیون تومانی دریافت کرده اند، می بایست هر ماه، مبلغی حدود 1 میلیون 250 هزار تومان، قسط پرداخت کنند و سر رسید اولین قسط، یک ماه پس از دریافت وام است. همچنین، سود دریافتی وام ازدواج، توسط بانک، چهار درصد می باشد.

افرادی که قصد دریافت وام ازدواج را دارند، توجه داشته باشند که یکی از شرایطی که ممکن است، برخی از بانک ها، جهت ارائه این تسهیلات، برای متقاضیان، در نظر گرفته باشند، ثبت نام در سامانه ثنا، جهت اخذ این وام باشد. برای راهنمایی بیشتر، مراحل گام به گام آموزش تکمیل فرم ثبت نام در سامانه ثنا برای وام، به لینک زیر مراجعه کنید.

نکات ثبت نام وام ازدواج 1401

باتوجه به افزایش تورم و همچنین، بالا رفتن هزینه های زندگی و ازدواج، در چند سال اخیر، کمیسیون تلفیق، افزایش مبلغ وام ازدواج را تصویب کرده است. نکته مهمی که درمورد دریافت وام ازدواج، وجود دارد، این است که با توجه به اینکه مبلغ وام ازدواج، در سال ۱۴۰۱​ افزایش یافته است، برخی از بانک ها، به جای یک ضامن و یا سفته، مدارک دیگری نیز تحت عنوان ضمانت، از افرادی که برای وام ازدواج ثبت نام کرده اند، مطالبه می کنند.

افرادی که جهت اعتبار سنجی، در سامانه مرآت بانک رسالت ثبت نام کرده اند، می توانند از طریق سایت www.imerat.ir، به صورت غیر حضوری، برای پیگیری وضعیت پرونده در مرآت بانک رسالت، اقدام نمایند.

مانند اینکه به جای یک ضامن، حضور دو ضامن را ضرروی می دانند؛ در صورتی که در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، تاکید شده است که یک ضامن، کفایت می کند. حتی در این سامانه، بیان شده است که می توان یارانه دریافتی شخص متقاضی دریافت وام ازدواج را به عنوان ضمانت، قبول کرد.

ضامن، می تواند شامل هر فردی که فیش حقوقی دارد، باشد؛ اعم از کارمند، نظامی و غیره و اگر خود فرد هم فیش حقوقی داشته باشد، بانک می تواند از آن، به عنوان ضمانت استفاده کند. همچنین، افراد متقاضی دریافت وام ازدواج، در زمان ثبت نام این وام، می بایست به نکات زیر توجه داشته باشند:

متقاضیان، در هنگام ثبت نام وام ازدواج، می بایست تمام اطلاعات خود را به طور صحیح وارد نمایند؛ زیرا در غیر این صورت، اطلاعات، توسط سازمان ثبت احوال جمهوری اسلامی ایران، تایید نشده و کد رهگیری، برای فرد، ارسال نمی شود.

هرفرد، فقط یک مرتبه می تواند ثبت نام وام ازدواج را انجام دهد و وام ازدواج دریافت کند.

باتوجه به طولانی بودن پروسه ثبت نام، تایید ثبت نام و سایر مراحل تا دریافت وام و همچنین، با توجه به تعداد بالای متقاضیان دریافت وام ازدواج، افرادی که خواستار دریافت وام ازدواج هستند، باید در اولین فرصت، برای ثبت نام آن اقدام نمایند.

همچنین، افراد پس از ثبت نام در سامانه وام ازدواج، جهت دریافت تسهیلات ازدواج، می توانند از طریق سایت ve.cbi.ir، برای بررسی وضعیت ثبت نام خود، به صورت غیر حضوری، اقدام نمایند.

در صورت تمایل به مطالعه دقیق وام ازدواج سال 1401 و قوانین جدید به بخش زیر مراجعه بفرمایید در غیر این صورت مطالب بالا تا حدودی برای شما کافیست.

 

بانک مرکزی اعلام کرد: در بخشنامه شماره ۰۱/۳۰۳۹ مورخ ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، بند (الف) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و جزء (۱) بند قانونی یادشده را به شبکه بانکی ابلاغ کرده است. بر این اساس بانک مرکزی مکلف است از محل صد در صد (۱۰۰ ٪) مانده سپرده‌های قرض‌الحسنه و پنجاه درصد (۵۰ ٪) سپرده‌های قرض الحسنه جاری شبکه بانکی، تسهیلات موضوع این بند را با اولویت نخست از طریق بانک‌های عامل تأمین کند.

بانک‌ها نیز مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان، حداکثر با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام کنند. مسئولیت حسن اجرای حکم این بند به عهده بانک مرکزی و بانک‌های عامل و تمام مدیران و کارکنان ذی ربط است. عدم اجرا یا تأخیر در پرداخت تسهیلات تخلف محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع ذی صلاح است.

تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۷ بوده است، 120 میلیون تومان و با دوره بازپرداخت ده ساله است. تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال 150 میلیون تومان است. تمامی بانک‌ها موظفند به صورت ماهانه، تعداد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداختی و تعداد افراد در نوبت دریافت این تسهیلات را به صورت عمومی اعلام کنند.

همچنین، با توجه به مفاد ماده (۵۰) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران افراد مندرج در قانون یاد شده مشمول اخذ قرض‌الحسنه ازدواج به میزان دو برابر افراد عادی هستند.

تأکید می‌شود که ترتیبی از سوی شبکه بانکی اتخاذ شود تا حداکثر ظرف مدت یک هفته کاری از تاریخ وصول این نامه، موضوع به واحد‌های اجرایی ذیربط در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه مربوطه به این بانک ارسال شود. ‏‏‏‏‏‏‏‏

بیشتر بخوانید

 بانک‌ها تا فردا برای ابلاغ بخشنامه جدید وام ازدواج فرصت دارند
مراحل، مدارک و شرایط عمومی متقاضیان دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و شرایط و چگونگی ثبت نام 
مراحل ثبت نام و اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج
۱. مطالعه دقیق شرایط و دستورالعمل اخذ وام ازدواج، قبل از ثبت نام 
۲. ثبت نام و تکمیل فرم مربوطه از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به آدرس ve.cbi.ir برای هر یک از زوجین بصورت جداگانه
۳. دریافت کد رهگیری ۱۰ رقمی
۴. مراجعه به سایت پس از تعیین شعبه، جهت اطلاع از شعبه عامل اعطای وام ازدواج. (مدت زمانی تعیین شعبه از سوی بانک‌ها با توجه به میزان منابع قرض الحسنه قابل اعطای بانک، مورد اقدام قرار خواهد گرفت.)
۵. مراجعه به شعبه معرفی شده ظرف حداکثر  ۱۲ روز  کاری، با به همراه داشتن مدارک لازم
۶. اتمام مراحل اخذ وام در شعبه مربوطه

راهنمای دریافت وام ازدواج و سایت دریافت وام ازدواج

شرایط عمومی متقاضیان تسهیلات ازدواج 

۱. دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران 
۲. به هر یک از زوجین مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات ازدواج تعلق می‌گیرد.  
تبصره ۱. به استناد مفاد جزء (۱) بند (الف) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور،  به هر یک از زوجین مبلغ  ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می‌گیرد.
تبصره ۲. به متقاضیانی که سن ازدواج آن‌ها در زوج‌ها زیر ۲۵ سال و در زوجه‌ها زیر ۲۳ سال است، مبلغ  ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می‌گیرد.
تبصره ۳. تمام شهروندان ایرانی خارج از کشور که گواهی ازدواج آنـها توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صادر شده، قادر به ثبت نام بوده و گواهی ازدواج آن‌ها که ممهور به مهر کنسولگری ایران در کشور مذکور می‌باشد به عنوان سند ازدواج تلقی می‌شود.
تبصره ۴. اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسمی توسط مراکز اقلیت‌های دینی در داخل کشور مورد تایید قرار گیرد معادل عقدنامه تلقی گردیده و این متقاضیان نیز قادر به ثبت نام خواهند بود.
۳. دارا بودن کارت ملی (موقت یا دایم) و کد پستی محل سکونت متقاضی.  
۴. با توجه به امکان اعطای تسهیلات ازدواج به هر ایرانی، چنانچه متقاضی وام ازدواج قبلا از تسهیلات موصوف استفاده نکرده باشد، (علی‌رغم ازدواج دوم یا بیشتر) می‌تواند از تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج بهره‌مند شود. (توجه: به هر یک از متقاضیان صرفا یک مرتبه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تعلق می‌گیرد)
۵.  تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوج‌هایی که تاریخ عقد آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۷ باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند، پرداخت می‌شود.
۶. افرادی که از سال گذشته متقاضی دریافت وام ازدواج بودند و در صف دریافت وام ازدواج قرار دارند، در صورتی که  تاریخ عقد آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۷ باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند، می‌توانند در سقف‌های مصوب بودجه ۱۴۰۱ از تسهیلات فوق الذکر بهره‌مند شوند.  
۷. تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به افراد بالای ۵۰ سال تعلق نمی‌گیرد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت وام ازدواج 1401

۱. اصل و کپی سند ازدواج 
۲. اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه‌های زوجین
۳. اصل و کپی شناسنامه‌های ضامن 
۴. اصل و کپی کارت ملی (موقت یا دایم) زوجین
۵. اصل و کپی کارت ملی (موقت یا دایم) ضامن
۶. کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت زوجین
۷. کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سایت پس از مرحله ثبت نام

شرایط پرداخت وام ازدواج 1401

- تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوج‌ها، مبلغ یکصد و بیست میلیون (۱۲۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان با دوره بازپرداخت ده ساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته است.
- بانک‌ها مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان، حداکثر با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

روش ثبت نام وام به صورت دقیق برای وام ازدواج 1401


تمام متقاضیان وام ازدواج که واجد شرایط فوق هستند، ابتدا باید با مراجعه به سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج سایت ثبت نـام کرده  و فرم مربوطه را تکمیل کنند، براین اساس و در صورت موفقیت آمیِز بودن مراحل ثبت نام، یک کد رهگیری ده رقمی که کاملا محرمانه بوده و مربوط به متقاضی است، به شخص ثبت نام کننده داده می‌شود.
متقاضیان موظف هستند جهت اطلاع از وضعیت ثبت نام خود و هـمچنین نام شعبه مربوطه جهت مراجعه برای اخذ وام ازدواج، به سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مراجعه کرده و در صورتی که شعبه عامل اعطای وام برای متقاضی تعیین شده باشد باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعلام می‌شود، به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام کنند. بدیهی است در صورت عدم مــراجعه متقاضیان در زمـان تعیین شده، ثبت نـام آنهاکان لم یکن تلقی می‌شود.
ذکر این نکته ضروری است مدت زمان تعیین شعبه از سوی بانک‌ها با توجه به میزان منابع قرض الحسنه قابل اعطای بانک، مورد اقدام قرار خواهد گرفت.
متقاضی دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پس از تعیین شعبه ظرف حداکثر  ۱۲ روز  کاری، فرصت دارد با به همراه داشتن مدارک لازم به شعبه معرفی شده، مراجعه کند. همچنین در صورت عدم مراجعه به شعبه مربوطه در مدت زمان تعیین شده، اطلاعات ثبت نامی متقاضی حذف خواهد شد.
متقاضیان دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، پس از پذیرش توسط شعب بانک ها، حداکثر ظرف مدت ۴۵ روز کاری باید نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام کنند و در صورت عدم تکمیل مدارک، نام متقاضی از سامانه مربوطه حذف می‌شود تا امکان بهره مندی سایر متقاضیان در صف از تسهیلات مذکور و شفافیت عملکرد بانک‌ها به عمل آید.

مدت بازپرداخت تسهیلات و کارمزد وام ازدواج
  • - مدت بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ۱۰ ساله و نرخ کارمزد ۴ درصد است.
  • - اقساط مربوطه ۱۲۰ ماهه بوده و سررسید اولین قسط و کارمزد آن، یک ماه پس از پرداخت تسهیلات یاد شده است.

همچنین در پایان یادآور می‌شود بانک‌ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به پرداخت بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان به ۹۲۴ هزارمتقاضی تسهیلات قرض الحسنه  ازدواج اقدام کردند و از ابتدای سال 1401 تا روز ۱۶ فرودین حدود ۶۵ هزار فقره ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در سامانه مربوطه انجام شده است. بر این اساس بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور خود را ملزم به اجرای قوانین در راستای تکریم مردم و جوانان دانسته و در سال جاری نیز به روال سال‌های گذشته نسبت به انجام وظایف و تکالیف خود به ویژه در خصوص پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اقدام خواهند کرد.

 آرین یحیی پور
نویسنده: آرین یحیی پور
به این مقاله امتیاز دهید
5.0 ( نفر 1 )
ثبت امتیاز:
1 2 3 4 5
آخرین مقالات ازدواج و دوستی مشاهده همه
نظرات کاربران قوانین نظردهی
نظرات روانشناسی و مشاوره مقالات روحیه اولین نفری باشید که نظرتان را برای این مقاله ابراز می کنید!
برای ثبت نظرات، می بایست در سایت ثبت نام کرده باشید
ارسال و نمایش در سایت
نظر شما با موفقیت در سایت ثبت شد
مشکلی رخ داده است مجددا تلاش بفرمایید
ثبت نام برای مشاوره آنلاین روحیه

برای دست رسی کامل از طریق شماره موبایل خود ثبت نام بفرمایید

بستن پنجره ثبت نام
ثبت نام کمتر از 1 دقیقه طول می کشد.