- دسته مقالات مشاهده همه مقالات مقالات روحیه
- دسته مقالات ازدواج و دوستی مقالات ازدواج و دوستی
- دسته مقالات جدایی و طلاق مقالات جدایی و طلاق
- دسته مقالات خانوادگی و زناشویی مقالات خانوادگی و زناشویی
- دسته مقالات سلامت، رشد و تربیت مقالات سلامت رشد و تربیت
- دسته مقالات مشکلات شخصی مقالات مشکلات شخصی
- دسته مقالات اعتیاد و پیشگیری مقالات اعتیاد و پیشگیری
-
تشخیص باکره بودن دختر و تفاوت دختر باکره و غیر باکرهادامه مطلب
-
اهمیت نقش پدر در خانواده وجایگاه پدر در اجتماعادامه مطلب
-
حاملگی از دوست پسر و مدیریت بارداری در رابطه دوستیادامه مطلب
-
تعداد دفعات و فواید رابطه جنسی و نزدیکی در هفته بین زن و شوهرادامه مطلب
-
استفاده از انواع قرص ضد بارداری به همراه عوارضادامه مطلب
-
علت دعوا با والدین چیست؟ به همراه راه حل هایی برای کاهش آنادامه مطلب
-
علل ناتوانی جنسی در آقایان چیست و چگونه درمان می شود؟ادامه مطلب
-
درمان بی میلی جنسی زنان به همراه علت سرد مزاجی خانم هاادامه مطلب
-
ویژگی افراد زن ذلیل چیست و چرا بعضی ها زن ذلیل هستند؟ادامه مطلب
-
علت اصلی کم شدن تمایل به فرزند در زوجین چیست؟ادامه مطلب
-
روش های پرهیز از دعواهای خانوادگی و تنش بین زن و شوهرادامه مطلب
-
نکات مهم در سکس و رابطه جنسی و جلوگیری از سردی در سکسادامه مطلب
اختلافات و مشکلات خانوادگی
آیا بروز اختلافات و مشکلات خانوادگی برای شما نگرانی زیادی را به وجود آورده است؟ این مسئله امری است که به طور اجتنابناپذیر در همه خانوادهها کمابیش رخ میدهد. اختلافهای خانوادگی اغلب به دلیل تفاوت در عقاید و دیدگاههای اعضای خانواده اتفاق میافتند. در بسیاری ازاین مشکلات، شاهد سوءتفاهمهایی در برداشت اعضای خانواده از یکدیگر هستیم که به قضاوتهای نادرست و در نهایت بحث و درگیری میانجامد. هیچ خانوادهای نمیتواند به طور کامل از پیش آمدن دعوا و اختلاف اجتناب کند. در واقع تجربه اندک این موضوع امری طبیعی است و جای نگرانی ندارد، اما اگر شما در ارتباط با خانواده خود مشکلات اساسی داشته باشید و مشکلات شما به برخوردهای پرخاشگرانه و آسیب زنندهای منجر شود، باید برای بهبود هرچه زودتر این مشکلات گام بردارید. مشاوره خانواده می تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.
مقالات مشکلات احساسی
احساسات و عواطف بخشی طبیعی از تجربه انسان است. احساساتی بودن به ویژه زمانی که زندگی عواطف قدرتمندی را تحریک می کند، شرم آور نیست. احساساتی بودن یک تجربه عاطفی است که در تمامی انسان ها با شدت کم و زیاد وجود دارد. در واقع میزان احساساتی بودن یک قضاوت ذهنی است. بدین معنی که هیچ واکنش درست یا غلطی در برابر عوامل محرک وجود ندارد. زمانی که احساسات افراد با روابط او با دیگران تداخل داشته یا آنها را طاقت فرسا کند، نگرانی در مورد احساساتی بودن بیش از حد رخ می دهد. از کنترل خارج شدن احساسات نشان دهنده یک مشکل زمینه ای است.
مشکلات زناشویی و جنسی
تجربه مشکلات جنسی در یک مقطع از زندگی کاملا طبیعی است. درحالیکه مشکلات و تجارب جنسی هر کس متفاوت است، یادتان باشد ممکن است به مشکلات مشابه هم بربخوریم. شاید در صورت روبه رو شدن با این مشکلات احساس تنهایی یا درماندگی یا حتی شرمندگی و ترس به شما دست دهد. افرادی که با اختلال جنسی دست و پنجه نرم می کنند معمولا دچار این احساسات می شوند. به همین دلیل، ماه ها یا حتی سال ها برای درخواست کمک و حمایت تعلل می کنند چون از صحبت درمورد نگرانی ها و تجارب خود می ترسند. مشکل جنسی امری شایع است و به دلایل مختلف رخ می دهد. در اکثر موارد، این مشکلات مربوط به دیگر سختی ها یا چالش های زندگی است. مثلا اگر مضطرب هستید و دغدغه زیادی دارید، دلتان نمی خواهد رابطه جنسی برقرار کنید یا به کسی نزدیک شوید. این مشکل معمولا خفیف و کوتاه مدت است و با تغییر میزان استرس از بین می رود. مشکلات پیچیده و شدیدتر تاثیر عمیق و بلند مدت دارد که روی جنبه های مختلف زندگی، روابط و حتی میل جنسی تاثیر می گذارد. اگر نگرانید که شاید دچار مشکل جنسی شده اید، درمورد آن حرف بزنید و از روانشناس یا روانپزشک کمک بخواهید. هرچه بیشتر صبر کنید، مشکل وقت بیشتری برای تشدید شدن و بروز عواقب دارد. درخواست کمک ترسناک به نظر می رسد اما اولین قدم برای فهمیدن علت و کمک به حل یا کنترل آن است. روش های مختلف برای کمک به این وضعیت وجود دارد. مثل سکس درمانی که درمورد حل اختلال جنسی بسیار موثر است. سکس تراپی به شما کمک می کند تا رویکرد سالم تری نسبت به سکس و رابطه ی صمیمانه پیدا کنید و هرگونه مشکل زمینه ای را که روی آرامش و لذت بردنتان از رابطه تاثیر می گذارد کشف کنید.